Una Paraula De Consell: Aprendre

Introducció

Com a algú que porta més de 10 anys a la indústria de les xarxes socials, he vist molts jocs i aplicacions virals venir i anar. Alguns han tingut grans èxits, mentre que altres s’han esvaït ràpidament. Un dels jocs virals més recents que ha agafat Internet per asalto és Wordle.

Wordle és un concepte senzill: us donen un conjunt de paraules aleatòries i les heu de desxifrar per formar una frase coherent. Sembla prou fàcil, però creieu-me, no ho és! Fa setmanes que jugo a Wordle i encara no estic a prop de dominar-lo.

Per què Wordle és tan addictiu? Crec que té alguna cosa a veure amb el fet que és la combinació perfecta de repte i diversió. També és increïblement addictiu perquè és molt fàcil de compartir amb els teus amics. Cada vegada que jugueu, podeu compartir la vostra puntuació a Facebook o Twitter, la qual cosa anima els vostres amics a provar-ho també.

Aleshores, què podem aprendre de Wordle? Bé, en primer lloc, aquesta senzillesa és clau a l’hora de crear un joc viral d’èxit. En segon lloc, compartir socialment és una part important per fer que un joc es torni viral. I, finalment, si trobeu una manera de fer que el vostre joc sigui alhora desafiant i divertit, esteu en bon camí per crear alguna cosa que farà que la gent torni a buscar més.

Indicacions visuals

Quan veiem alguna cosa, el nostre cervell comença immediatament a processar aquesta informació i establir connexions. És per això que els senyals visuals són tan importants: ens ajuden a entendre el món que ens envolta i a aprendre de les nostres experiències.

Una de les eines visuals més potents és el Wordle. Un Wordle és un núvol de paraules, una representació gràfica de les freqüències de les paraules utilitzades en un cos de text. Com més sovint s’utilitza una paraula, més gran apareix al Wordle.

El joc viral és un gran exemple de com poden ser eficaços els senyals visuals. En aquest joc, els jugadors han d’endevinar paraules basant-se en les seves definicions. El problema és que totes les paraules s’escriuen al revés. Aquest senzill canvi obliga els jugadors a pensar realment en el significat de les paraules, i fa que sigui un joc molt més desafiant i divertit.

Utilitzant indicis visuals com el Wordle, podem aprendre de manera més eficaç i divertir-nos més mentre ho fem!

Wordle Catala

Suposant que voleu una secció de contingut que discuteixi el Wordle Catala:

El Wordle Catala és un joc viral que es juga escrivint una paraula o frase i després reordenant les lletres per crear paraules noves. Es diu que el joc és addictiu i es pot jugar durant hores. També es diu que és una bona manera d’aprendre vocabulari nou.

Wordlecat

Si alguna vegada heu utilitzat el generador de núvols de paraules en línia Wordle, sabeu que és una manera divertida de veure les paraules que s’utilitzen amb més freqüència en un fragment de text. Però sabíeu que Wordle també ens pot ensenyar alguna cosa sobre com superar la procrastinació?

Per la seva pròpia naturalesa, Wordle crea un estat d’escassetat forçada. Només hi ha tantes paraules que poden encaixar en un espai determinat, així que has de ser selectiu sobre quines tries. Això és semblant a la manera com hem de ser selectius amb el nostre temps i energia quan estem intentant superar la procrastinació.

Quan ens enfrontem a un gran projecte o objectiu, pot ser aclaparador. És possible que no sabem per on començar ni què fer després. És aquí quan pot entrar en joc l’escassetat forçada.

En dividir el projecte en peces més petites i centrar-nos en una cosa a la vegada, podem avançar sense sentir-nos aclaparats. I a mesura que marquem cada petita tasca, tindrem una sensació d’assoliment que ens motivarà a seguir endavant.

Així que la propera vegada que us sentiu atrapat, proveu d’utilitzar Wordle com a eina per ajudar-vos a superar la procrastinació i avançar cap als vostres objectius!

Conclusió

Podem aprendre molt sobre com

que discuteixi el Wordle Catala:
El Wordle Catala és un joc viral que es juga

superar la procrastinació amb Wordle. En entendre el concepte d’escassetat forçada, podem veure que la procrastinació sovint és causada per la por de no tenir prou temps. Aquesta por de perdre’s (FOMO) pot ser un fort motivador per començar a prendre mesures.

Quan tenim un temps determinat per completar una tasca, és més probable que ens centrem i la aconseguim. Això es deu al fet que sabem que no disposem d’un temps il·limitat i hem d’aprofitar el temps que tenim.

Per tant, la propera

que discuteixi el Wordle Catala:
El Wordle Catala és un joc viral que es juga

vegada que us trobeu procrastinant, proveu de configurar un temporitzador i comproveu si us ajuda https://www.newscognition.com/ a concentrar-vos i fer la tasca.

James Clarkson