Llocs Web Divertits Per Quan Estàs Avorrit En Línia

Introducció

Quan t’avorreixes en línia, no cal que toquis el telèfon ni desplaces les xarxes socials sense pensar. Hi ha molts llocs web fantàstics que poden oferir una mica d’entreteniment i ajudar-vos a passar el temps. Aquests són només alguns dels nostres preferits.

  1. StumbleUpon: aquest lloc web és una manera fantàstica de descobrir contingut nou i interessant d’arreu del web. Simplement introduïu un tema que us interessi i comenceu a navegar per l’interminable oferta d’articles, vídeos i imatges.
  2. Reddit: si busqueu una comunitat en línia per perdre’s, no busqueu més que Reddit. Amb milions d’usuaris i una quantitat aparentment infinita de contingut, sempre hi ha alguna cosa nova per explorar en aquest lloc.
  3. BuzzFeed – Per una mica de diversió alegre, BuzzFeed és difícil de superar. Aquest lloc web està ple de proves, llistes i altres continguts virals que segur us mantindran entretinguts durant hores i hores.
  4. Mental Floss: aprèn alguna cosa nova mentre mates una estona amb Mental Floss. Aquest lloc web cobreix un ampli ventall de temes, des d’història i ciència fins a cultura popular i curiositats. Segur que trobareu alguna cosa fascinant per llegir aquí.
  5. The Oatmeal – Si esteu buscant una bona rialla, val la pena provar The Oatmeal. Aquest lloc inclou una barreja de còmics, articles i vídeos creats pensant en l’humor.

Sistemes Juràssics

Jurassic Systems és un lloc web que es dedica a proporcionar informació sobre dinosaures. El lloc web inclou una varietat de recursos com ara articles, imatges i vídeos. Jurassic Systems també té un fòrum on els usuaris poden fer preguntes i compartir informació.

TV Tropes

TV Tropes és un lloc web que cataloga els diferents dispositius argumentals i tropes utilitzats en programes de televisió, pel·lícules, videojocs i altres formes de mitjans. El lloc va ser creat l’any 2004 per un grup de seguidors frustrats per la manca de bons recursos per conèixer aquest tipus d’informació sobre els seus programes preferits. TV Tropes s’ha convertit des de llavors en un dels llocs web més populars d’Internet, amb milions de visitants cada mes.

El lloc web està dividit en diferents seccions, cadascuna dedicada a un tema diferent. Algunes de les seccions més populars inclouen:

-Tropes vs. Dones a la televisió: aquesta secció analitza les diferents maneres en què sovint es representen les dones a la televisió i altres mitjans, i com aquestes representacions poden ser perjudicials.

-El racisme a la televisió: aquesta secció analitza les diferents maneres en què sovint es representa el racisme a la televisió i altres mitjans, i com aquestes representacions poden ser perjudicials.

-Representació LGBTQ+ a la televisió: aquesta secció analitza les diferents maneres en què sovint es representen els personatges LGBTQ+ a la televisió i altres mitjans, i com aquestes representacions poden ser perjudicials.

Wordle Cat Avui

Si esteu buscant una manera divertida i única de matar una estona en línia, no busqueu més que Wordle Cat! Aquest lloc us permet crear núvols de paraules personalitzats amb qualsevol text que introduïu. Podeu utilitzar el text existent o crear el vostre propi, i els resultats sempre són interessants i visualment atractius.

Wordlecatala.Net

Suposant que voleu una secció de contingut detallada per al lloc web Wordle en català:

https://wordlecatala.net/ Wordle és una divertida eina en línia que permet als usuaris crear núvols de paraules. El lloc web està disponible en molts idiomes diferents, inclòs el català. Per crear un núvol de paraules, simplement introduïu text al quadre de text i feu clic a “Crea”. El núvol de paraules resultant es generarà en funció de les paraules que heu introduït. A continuació, podeu desar o compartir el vostre núvol de paraules.

Conclusió

En conclusió, hi ha molts llocs web divertits que us poden entretenir quan esteu avorrits en línia. Des de llocs web que et permeten jugar fins a altres que et permeten veure vídeos divertits, n’hi ha per a tothom. Així que la propera vegada que us trobeu avorrit i busqueu alguna cosa a fer, assegureu-vos de visitar un d’aquests llocs web.

James Clarkson